:

Taloushallintoa

Taloushallinto · taloushallintoa · Kouvola

Hakuehdolla taloushallintoa löytyi yhteensä 6 yritystä.

KPMG Oy Ab - Kouvolan Toimisto KOUVOLA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilintarkastusta, liikkeenjohdon konsultointia, lakipalveluita

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijayritysten verkosto, joka tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalveluita. Toimimme 155 000 henkilön voimin 155 maassa ympäri maailmaa. KPMG-verkoston jäsenyritykset ovat Sveitsissä rekisteröidyn KPMG International Cooperativen ("KPMG International") jäseniä. Jokainen jäsenyritys on juridisesti itsenäinen ja erillinen yhteisö. Suomessa KPMG:n palveluksessa on yli 800 henkilöä 19 paikkakunnalla.

Sijaintikunta:Kouvola
Palvelu:taloushallinnon ulkoistaminen
 
 

Kymen Tilitiimi Oy KOUVOLA

Tilitoimisto

Kymen Tilitiimi Ky tarjoaa monipuolisesti 20-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki taloushallinnon palvelut Kouvolan alueella. Kirjanpito- ja taloushallinnon palveluiden lisäksi autamme ja opastamme uusia alkavia yrittäjiä esimerkiksi yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää.

Palvelu:taloushallinto
Sijaintikunta:Kouvola
 
 

MM Laskenta KUUSANKOSKI

Tilitoimisto

MM Laskenta on 1.9.2012 perustettu tilitoimisto. Olen toiminut eri tilitoimistoissa jo yli kymmenen vuotta ja kokemusta on monien yritysten kirjanpidosta eri aloilta. Meiltä kirjanpidot, alv-ilmoitukset, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, työnantajan kk- ja vuosi-ilmoitukset, myyntilaskutukset, ostolaskujen käsittely; verkkolaskut,maksatukset. Taloushallinnon palvelut juuri sinun yrityksellesi sähköisesti tai perinteisin menetelmin. Ota Yhteyttä!

Palvelu:taloushallinto
Sijaintikunta:Kouvola
 
 

Kausalan Laskenta Oy KAUSALA

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Kausalan Laskenta Oy on täyden palvelun tilitoimisto, joka palvelee niin yritys-, yksityis- kuin maatalouden asiakkaita kirjanpito-, palkanlaskenta-, isännöintipalvelu- ja konsultointiasioissa sekä taloyhtiöiden kirjanpidot.

Palvelu:taloushallinto
Sijaintikunta:Kouvola
Toimialue:Kouvola
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Kouvolasta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Kouvolan Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus